web analytics
Gå till innehåll

Havet låg vackert ikväll

Var på kyrkogården nu ikväll.  Blev lite besviken för de hade grävt upp den stora häcken som var mellan pappas gravsten o gången efter pappas. Den var borttagen utan att vi anhöriga fick veta något. Det får man kanske inte men det var inte roligt o sen stor hög ligga några meter framför pappas grav 🙁

Robin hade köpt en blomma och två texter där det stod älskad och saknad.  Själv hade jag köpt en liten minilykta med ledlampa. Jag vattnade och gjorde rent gravstenen.

Havet låg fint ikväll. Naturen här på Öland är otroligt vacker.

Nu ska jag lägga mig så jag säger godnatt och sov gott.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: