web analytics
Gå till innehåll

Häxjakt på Martin Timell

Det har väl knappast undgått något om det turbulenta som händer och sker kring en av våra mest folkkära nöjesprofiler har råkat ut för? Jag pratar om Martin Timell! Det har blivit en ren häxjakt och vart man än vänder och vrider sig här ute på internet så finns det en ny nyhet om honom. Det bara flödar och jag blir helt förstummad. Hur har detta kunnat hållas tyst om så länge?

Han anklagas för sexofredande, rasism, humofob och gud vet allt. Över en natt så var han helt lötsligt allt det där. Hur är det bara möjligt att en känd tv-profil har lyckats att hålla på med allt det där utan att det har kommit ut? Det är ju många inblandade så någon borde väl ha öppnat munnen lite tidigare tycker jag.

Varför väljer kvinnor att hålla tyst om något sådant här när kvinnor annars är väldigt duktiga på att prata??? Det är för mig en fråga faktiskt.

Det är skrämmande att läsa om det han beskylls för men det är nog mer skrämmande att läsa alla kommentarer som folk slänger ur sig gällande Martin Timell. Han har helt plötsligt blivit ett äckel som inte är värd att synas på tv. Människor från samhället som tror sig vara bättre än alla andra klankar ner på Martin Timell och säger saker som man kan kalla för mobbing och kränkningar. Dessa människor blir ju inte bättre än vad Martin Timell är i så fall. Ska de också hånas på internet då?

Vi människor vet inte vad som är sant och inte sant. Hur kan folk bli så elaka mot en annan människa? Är det rättvist att han ska bli dömd av människor som inte vet vad som faktiskt har hänt?

Något som jag har funderat mycket på är några av de kvinnor som påstår att de blivit sexuellt ofredade. Som till exempel Lulu Carter. Han ska ha kränkt och ofredat henne sexuellt i alla de säsonger som hon var med i. Varför stanna kvar??? Varför vilja stanna kvar med en kollega som ofredar henne sexuellt? Det är för mig en gåta. Jag hade gått med en enda gång!

Hon pratar om att Martin Timell manipulerade henne till en sådan grad så att hon kände att hon var tvungen att stanna kvar. Va??????

Han har kanske gjort allt det där. Jag vet inte för jag var inte där men jag tycker det är en dålig stil att inte berätta det tidigare i så fall. Är det sant så skulle de kunna hjälpa till att förhindra att andra råkar ut för samma sak som de. Men nej då. I stället så var de tysta om det. Något som jag reagerade mot när jag såg videon med Lulu Carter var att när hon pratade om Martin Timell och vad han skulle ha gjort så hade hon ingen ögonkontakt med kvinnan som intervjuade henne. Varför? Hon skämdes ju inte längre. Hon ville ju att det skulle komma ut säger hon.

Det är ALDRIG okej att ofreda någon annan sexuellt och frågan är om det handlar om just det. Jag kan tänka mig att efter några säsonger ihop så blir man vänner och man skämtar med varandra. En del har lite råare skämt medan andra är blyga. Han skämtar om rasism och homosexuella. Kanske inte det smartaset i dagens samhälle men då ska vi sparka på alla som skämtar om blondiner, norrmän och gud vet allt. Min dotter är blondin men hon är inte dum för det. Hon känner sig kanske kränkt av alla som drar dessa skämt?

Martin Timell har skrivit en skämtbok. Det var året 1995. NU så gnäller folk om de skämt han skrev om. Herregud. Tog det verkligen folk 22 år att förstå skämten? Jag slår vad om att många skrattade åt dessa skämt tidigare!!!

Caroline Giertz ska ha sett Martin Timells kön. Det tog tid för henne att berätta för världen vad hon hade sett? Varför vänta? Har inte de utsatta ett ansvar? Jag tycker det. Nu tror många att jag inte förstår hur de utsatta kan känna sig men det gör jag. Jag har själv blivit sexuellt ofredad så jag vet hur det känns.

Häxjakt på Martin Timell. Alla är oskyldiga tills motsatsen är bevisad!

Ja jag tycker det är en skrämmande häxjakt på MArtin Timell. Jag säger det igen att det ALDRIG är okej att göra det som han beskylls för men som sagt...jag tycker det är konstigt att det helt plötsligt dyker upp kända kvinnor som varit utsatta och det under så lång tid. Ska Martin Timell verkligen kunna manipulera så många människor på en och samma gång? Det är många kameramän och kollegor som är på samma plats. De borde ha sett något?

Vem säger att det kvinnorna säger är sant? En del tycker att antalet kvinnor som berättat är bevis nog. är det verkligen det? Nej...jag anser inte det!

Ja det lär hålla på en lång tid framöver och förmodligen så kommer det bli fler kända människor som hamnar i skottlinjen!

17 reaktioner på ”Häxjakt på Martin Timell

 1. Carina åkerlind

  Så om någon sticker in ett finger i ditt heligaste, tycker du det är okey? Är det så arbetskamrater ska bete sig gentemot varandra? Kallas det respekt?

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Det har jag inte sagt att det är men vi vet inte vad som har hänt egentligen eller hur? Bara för att någon säger att det har hänt så är det sant?

   Svara
   1. Carina åkerlind

    Det fanns vittnen till badtunneincidenten, assistentens sambo var med i badtunnan, hon som blev utsatt alltså och flera andra såg det, hon reste sig upp och skulle ta en tändare som låg på kanten, stod i en artikrl och han körde in handen i bikinibyxan och in med fingret/ fingrar, hennes karl höll på att flyga på honom

    Svara
    1. Lisa (sjubarnsmamman)

     Varför gjordes ingen polisanmälsn då? För hade dom gjort det så hade han åkt dit med tanke på vittnen!

     Svara
     1. Carina åkerlind

      För att hon blev hotad av cheferna att inte göra det, hon var väl rädd om sitt arbete, står utförligt i Expressens artikel igår där det står att hon polisanmäler honom för våldtäkt, om man inte varit med om det själv så är det svårt att föreställa sig hur nedvärderad man känner sig, han har ju glidit fram genom att manipulera människor och cheferna gick väl på det och dessutom utreds ju nu ekonomiska ogenigheter med Timell och vissa av cheferna, han la ju beslag på en spis t.ex som skulle användas till en i nåt program, han gav den personen en billigare och snodde den dyrare, la beslag på dyra verktyg och han hjälpte cheferna att renovera, dom höll varandra om ryggen, det har ju framkommit i flera artiklar och det är det som producentbolaget utreder nu, dom ska ju kolla igenom allt filmateriel som inte är producerat. Fula fiskar dras till varandra, helt enkelt, nu kom det ju fram att tv 4 har fått Timell att gå på terapi för sexmissbruk, vet inte om det var för några år sen,, han och hans fru kanske har ett fritt förhållande, det vet man ju inte och det skiter jag i, offren bryr jag mig om.

     2. Lisa (sjubarnsmamman)

      Jag har själv blivit utsatt så jag vet hur det känns. Det jag vill få fram är att sllt behöver inte vara sant bara för att tidningarna skriver om det.Det kan vara det men behöver inte vara det.

      Jag tycker att Lulu skulle anmält detta långt tidigare än vad hon gjorde i så fall!

     3. Carina åkerlind

      Det är inte Lulu som blev utsatt i badtunnan, det var en assistent, en annan kvinna, som har bett om hjälp av cheferna, han har sagt varken bu eller bä om badtunneincidenten, han har sagt att det var så mycket folk där och så rörigt, så han har inte nekat, sen har han ju blottat sig på en fest och frågade Caroline om hon ville ta på hans erigerade penis, är det normalt tycker du? Sen tryckte han ju till en kvinnas bröst på ett flygplan och frågade om dom skulle gå in på flygplanstoaletten, sen var det kvinnan i deal or no deal som han tvångsmässoäigt tydligen var tvungen att smeka på häcken varje gång i cafeterian, tills hon inte ville gå dit mer, det där är ju bara ett axplock ur hans tafserier, han har ju benämnts som bock av kolleger enligt en i gruppen, och det tycker han säkert är kul att bli kallad nåt sånt.
      Maken till äcklig karl har väl sällan skådats, tyvärr tror jag att våldtäkten i badtunnan anses vara för gammal för att han ska bli dömd, ja det anses som våldtäkt om man för in nåt i någons underliv mot dennes vilja.

 2. Carina åkerlind

  Om du kollar flashbacktråden om honom så ser du att rykten om honom inte har kommit över en natt, ett flertal människor skriver att han misshandlar sin fru, att han är dryg och otrevlig har ju många vittnat om, och att han är en bock är ju ganska välkänt också, du måste kolla vad som har skrivits om honom innan du bildar dig en uppfattning, någon drömman är han sannerligrn inte.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Jag har inte sagt att han är en drmman. Jag tycker ändå att vi som inte var där inte kan säga att det och det har hänt. Man kan inte lita på rykten i heller. Det som vissa kvinnor har sagt har hänt borde ha gått ut med det direkt och inte vänta i flera år!

   Svara
 3. Pia

  De har ju faktiskt anmält till TV4 men de har inte gjort något och de är mer än 1 som påtalat de. Han har ju själv erkänt de o de finns ingen ursäkt för honom! Både han o ledningen på TV4 ska bort tycker jag.
  Finns absolut inget som ursäktar detta men tydligen tror han att han får göra som han vill😡.
  Däremot tycker jag synd om hans fru o barn men absolut inte när de gäller honom.

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Han har inte erkänt allt. Jag har lärt mig att inte tro på allt dom tidningarna skriver om.
   Som jag skrev så finns det inga ursäkter för det som han beskylls för men jag tycker att de som verkligen har råkat ut för detta borde gått ut med det direkt!

   Svara
   1. Carina åkerlind

    Han har förstås största skulden men även cheferna som har mörkat alla grejer, dom har inte tagit offren på allvar och betett sig som svin också.

    Svara
    1. Lisa (sjubarnsmamman)

     Jag vet att det inte var Lulu, men det var efter hennes uttalanden som jag skrev mitt blogginlägg. Jag har svårt för att tro att man vill stanna kvar efter så många år och efter så många säsonger tillsammans med en man som ska ha sextrakkaserat henne. Jag hade inte velat stanna där en minut längre. Jag hade hellre varit arbetslös än att stanna kvar!

     Svara
     1. Carina åkerlind

      Om man har ett barn, vilket jag inte vet om hon hade då kan man kanske inte säga upp sig hur som helst, det är möjligt att dom hoppade i säng med varandra av och till, Timells fruga trodde ju det, men det befogar ju inte att han beter sig som ett svin mot henne, timell är knappast någon tjejernas laban, inget utseende att skryta om och ingen vidare utstrålning men han har nog lyckats få ett flertal ligg ändå.

     2. Lisa (sjubarnsmamman)

      Det är kanske möjligt att de har. Men att ändå gå ut med det så här långt senare tycker jag ändå är dåligt. Inte för Martin Timells skull utan om allt är sant så skulle flera kunnat gå mer säkra till sitt arbete.

    2. Carina åkerlind

     Nu har ju det gått vidare till förundersökning ifråga om våldtäkten så hoppas att han inte kan slingra sig ur det här.

     Svara
     1. Lisa (sjubarnsmamman)

      Nej är han skyldig så ska han ju få ta konsekvenserna för sina handlingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: