web analytics
Gå till innehåll

Det är snart Helt hysteriskt!

Från vardagen till Helt hysteriskt!

Äntligen helg. Bara en vecka kvar tills barnen får sitt efterlängtande sommarlov. Jag hoppas verkligen på en fin sommar för deras skull. Massor med sol och bad. Vi har lite planer för sommaren som vi alla ser fram emot. Ett nytt barnbarn ska snart se dagens första ljus. Inte lång tid kvar nu och både jag och Fredrik ser fram emot att få ännu ett barnbarn.

Idag har det annars varit en slödag. Har varit så trött men så vaknade jag också runt 03-draget i natt och hade svårt för att somna om. Denna natten hoppas jag på att få sova bättre. Det är A och O med den där sömnen. Jag har fått problem med mina eksem på händerna. Mestadels den ena handen. Oavsett hur mycket lotion jag smörjer in så är jag fruktansvärt torr. Det gör ont att vara i vatten.

Min tvillingpojke har också problem med sin allergi. Han har olika sorters allergier och ena av dom är pollenallergi. De har haft bolldag i skolan och varit mycket ute. Det resulterade i nässelutslag på nästan hela kroppen. Han får börja och ta sina tabletter med antihistamin i. Snart ska det nog ge med sig.

Jag är sugen på att börja läsa en ny bok. Får se om jag har koncentrationen nog att göra det snart. Går nog bättre nu när vårterminen i skolan tar slut. Inga krav och inga speciella tider att passa. Det blir lite mindre stressat.

Helt hysteriskt

Ja det är en brittisk serie som bjuder på sjuk humor när den är som bäst. Det kommer snart några avsnitt på TV:n som jag ska se. Härligt att få kunna skratta lite. Hoppas ni alla får en fin kväll. Sköt om er!

Helt hysteriskt

 

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: