web analytics
Gå till innehåll

Hemkommen från sjukhuset

Då var man hemkommen från Kalmar. Hämtade ut min medicin som läkaren skrev ut. Det blev inte billigt direkt. 995 kr fattigare blev vi. Det är inte klokt egentligen och många av medicinerna måste jag ta livet ut, men det är värt det i slutändan. Mitt socker ligger fortfarande bra. Jag är lycklig så länge det gör det. Jag och Stéphanie tog oss en promenad ner till stan. Skulle hämta ut min andra medicin på pressbyrån. Jag skickade efter den innan jag lades in. Sen tog vi oss till netto och handlade det vi behövde. Jag köpte soppa och yoghurt.

Ska snart lägga barnen. Sen ska jag nog själv lägga mig. Är trött efter allt som har hänt. Alla intryck och själva ingreppet med. Inget jättestort kanske men i alla fall. Jag har lite ont men jag har fått utskrivet värktabletter som jag ska ta till natten sen. Bättre och kunna sova smärtfritt.

Jag har fått i mig lite yoghurt sedan jag kom hem. Jag har ingen hungerkänsla men måste ändå äta. Det blir nog det jobbigaste nu i början. Har jag ingen hungerkänsla så glömmer jag bort tiderna som jag måste hålla för mat. Det är väl bara i början. Sen kommer man säkert in i det hela.

Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: