web analytics
Gå till innehåll

High Chaparall (bilder)

Vi var ju i väg i helgen som gick. Vi åkte till High Chaparral med barnen. Vi hyrde en stuga och hade det allmänt mysigt. Vi kom fram på fredagen. Vi installerade oss i stugan och gick sen in på High Chaparall för det var mexikansk afton.

Vi åt tacobuffé och såg på mexikanska danser.

På lördagen så gick vi in och hade lite äventyr. Det var shower och pang pang vart man än gick. Lucky Luke var en klar favorit hos barnen och naturligtvis karusellerna 🙂

Vi åkte tåg och blev rånade. Tittade på indianerna när de dansade. Och ångbåten var vi ju tvugna att testa 🙂

 Här sitter Fredrik, Hampus och Pontus och väntar på att det ska bli pang pang med stort P
Det finns ett hus som är lite konstigt av sig. Man går in och helt plötsligt så lutar allt. Eller är det vi som lutar? Iaf så känns det väldigt konstigt att gå där men ändå rätt så häftigt. Man känner verkligen dragningskraften.

Vi åkte ut till Mexico City och tog det allmänt lugnt. Barnen lekte och sprang omkring lite. En annan satt och vilade benen. Det blir några meters gående där inne 😉

De har fin natur med. Jag fotade mer än 500 bilder. Jag fotade hus, djur och natur samt barnen och Fredrik. Här i bloggen blir ju bara "några" st för alla får ju inte plats.

När vi skulle dit på morgonen så tog vi det lilla tåget som går från campingen. När vi hade satt oss och det började rulla så började det att regna. Vi kom fram och fick sitta kvar en stund. När det slutade att regna så gick vi tillbaka för att hämta barnens regnkläder.

Det blev soligt och fint och det småregnade två ggr när vi var inne på stället, men det gick snabbt över. När vi skulle gå ut för kvällen vid 19-draget så hörde vi det mullra. Vi skyndade oss ut och gick in på pizzerian som ligger strax utanför.

Vi hann in och beställa, sen kom ösregnet. Det var inte lite det kom för när det slutade och vi gick ut så var det småsjöar på vägen och på trottoaren.

Vi packade ut sakerna på söndagen och gick in i varuhuset som finns där. Halva priset på allt hade de då det var sista helgen de hade öppet. Jag fyndade en hel del 🙂

Det var en jättemysig helg. Vi åker förmodligen dit igen nästa år. Då blir det förmodligen en längre  helg än vad vi hade denna gången.

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

3 reaktioner på ”High Chaparall (bilder)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: