web analytics
Gå till innehåll

Historien upprepar sig

Händelserna upprepas. Göran Persson avgick efter ett förlorat val för 8 år sedan och idag blev det Fredrik Reinfeldts tur. Han avgår inte bara som statsminister utan även som partiledare. Stefan Löfven kammade hem titeln statsminister igår och jag tror att Sverige blev lagd i rätt händer. Visst finns det kanske vissa saker som inte gynnar alla men på lång sikt så tror jag att det är bra med Löfven som kapten vid rodret. Det blir kanske inte så enkelt att bilda en regering men jag tror på att Stefan Löfven klarar det.

Det var en skön morgon att vakna upp till...eller inte. Jag har så ont i min rygg uppe vid skulderbladen och det går upp i nacken. Inte så skönt kan jag säga. Barnen är i skolan nu. Hampus ska ha utedag så det blev lite fika till honom.

Det händer inte så mycket här hemma. Jag ska försöka ta det lugnt med min rygg. Det blir att vila idag med andra ord. Ha en fin dag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: