web analytics
Gå till innehåll

Hitta det positiva i det negativa

Jag har haft problem med min sömn i många år. Men det senaste halvåret har det varit extremt. Haft ont i kroppen och har vaknat mitt i natten med tankar som virvlade runt. Nu när jag var hos doktorn sist så bytte vi ut mina Alvedon 665 (de ska ändå slutas och säljas) till Iburmetin. Den var som skänkt från ovan. Jag har sovit bättre och min axel känns så mycket bättre nu!

Jag har ont om dagarna men inte som innan. Denna Iburmetim har hjälpt mig att ta min morgon medicin med. Jag har så dåligt minne ibland så jag har glömt och ta medicinen på morgonen ibland men nu om jag skulle glömma den så får jag mer ont i kroppen och då tänker jag på min Iburmetin. När jag då tar den så tar jag även de andra medicinerna.

Ja det finns något positivt i allt. Jag försöker hitta det i allt det negativa som händer och sker runtomkring mig. Ibland så hittar jag inte det där lilla extra positiva och då dalar man ner i en svacka. Men med mer sömn så blir det kanske inte så djupt.

I morgon fyller min äldsta dotter 20 år. Det är inte klokt vad tiden går fort. Man hinner ju inte med. Vi ska ha kalas här hemma för henne. Det ska bli mysigt!

Ni får ha en fin dag mina vänner! Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: