web analytics
Gå till innehåll

Hjälp den lilla krigarprinsessan

Då är man hemkommen från Leos lekland. Barnen har verkligen haft rolig. Pontus var så svettig i håret och rent röd i ansiktet så varm han var efter att ha sprungit där inne :-9 Hampus och Pontus hade sitt kalas där och de valde Djungelrummet. Det blev varmkorv, popcorn och marängsviss. Innan de gick hem så fick alla barnen vars en godispåse och Hampus och Pontus fick ett presentkort på 50 kr var. Vi köpte vars en gympapåse till dom.

Robin och Tove var med. Det fanns flera i deras ålder som var där. Jag och Fredrik satt och tittade på barnen medan de lekte och jag försökte läsa lite i min nya bok Monogrammorden- Ett nytt fall för Hercule Poirot. Det kommer en recension om den sen när jag läst klart den. Det blev lite kaffe för oss. Det är mycket sorl hela tiden så man är rätt så trött nu faktiskt.

Nu är vi hemma och det blev hemmagjorda hamburgare till middag. Ärligt talat så längtar jag tills vi ska lägga oss för jag är så trött i mitt huvud. Man känner att man börjar bli äldre 😉

Har ni läst om lilla Tuva som har en svår hjärnskada? Hon kan få hjälp fast i USA och kostar ca 70 000-  90 000 kr varje gång. Det är mycket pengar. Familjen har en otroligt fin vän som ställer upp för lilla Tuva. Han heter Thomas Emilsson och har en vilja av stål. I helgen har han givit sig i kast med två triathlon vilket innebar en tur på cykeln på 42 km och en simtur på över en timme och detta två dagar i rad. Jag hade inte orkat med en dag.

Så varför gör han då detta? Jo han tjänar in pengar så att lilla Tuva kan få åka och få sin träning i USA: Varje spelare som vill vara med får betala 100 kr var.Vill man inte vara med och springa och simma så kan man skänka pengar antingen i Thomas sparbössa eller sätta in pengar på ett speciellt konto som går till Tuva. Många människor följer "Lilla krigarprinsessan" på Facebook och på familjens blogg. Jag är en av dom. Jag hoppas lilla Tuva får den hjälp hon behöver.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Ni får ha en fin kväll mina vänner.

Bilderna nedan är tagna under dagens lek på Leos Lekland 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: