Gå till innehåll

Hjärtat kom till Skara Sommarland

Snacka om att tiden går fort. Skulle ha skrivit om helgen som var för flera dagar sedan men har inte hunnit. Men nu kommer det 🙂 Bättre sent än aldrig!

Länka med kärlek är en grupp på facebook där bloggare möts, har trevligt, läser blogginlägg och kommenterar varandras bloggar. Har du en blogg och inte är medlem i gruppen så rekommenderar jag er att gå med.

De har ett litet vandrande hjärta som reser från en bloggare till en annan. Denna gången hamnade det hos mig. I helgen följde hjärtat med mig och delar av min familj till Skara sommarland. Vi stannade till på Biltema på vägen dit för att ta en korv och glass.

Biltema

Flera timmar senare var vi framme. Vi hade husbil och tält med oss och installerade oss direkt. Klockan hann bli över midnatt innan vi kom i säng.

I lördags gick vi in när det öppnades. Det var knappt några besökare och ingen väntetid till karusellerna. Hela förmiddagen gick åt till karuseller. Till och med jag åkte. Det började med Tranan och den kommer jag aldrig mer att åka. Barnen gillade den dock. Ni ser tranan på bilden längst upp till höger i bilden nedan.

Skara sommarland

Vi hade någorlunda tur med vädret. Hela förmiddagen var det soligt och skönt men på eftermiddagen så kom regnet. Vi hade tänkt att bada men det blev inte så länge. Sommarlandet stängde vid 17 så då gick vi tillbaka till campingen.

Skara sommarland

På söndagsmorgon så packade vi ihop och åkte till stora parkeringen och gick in på sommarlandet från den stora ingången. Det var inte lika varmt den dagen men det var i stort sett uppehåll i alla fall. Det blev karuseller och spel på hjulen. Dock så vann vi inget men vi hade roligt i alla fall.

Skara sommarland med vandrande hjärtat.
Skara sommarland
Skara sommarland
Skara sommarland
Skara sommarland

Vi åt på en Tex med restaurang inne på sommarlandet. God mat men lite tråkigt då man var tvungen att äta utomhus. Dock under tak men kallt ändå.

Det var en mysig helg i det stora hela. När man är så många som vi är i familjen så är det många viljor. Barnen hade roligt och det är det som räknas.

Nu har jag skickat vidare hjärtat till en annan bloggare. Jag hoppas att de får lika roligt tillsammans som vi fick. Ha det gott. Kram på er <3

21 reaktioner på ”Hjärtat kom till Skara Sommarland

 1. Jane

  Ni verkar ju ha haft det hur mysigt som helst i skara, jag vill också åka dit under sommaren med barnen. Mycket barnvänligt va?

  Svara
 2. Mirre

  Så härligt och roligt maskot fått det hos er, kan ju inte varit bättre, samt så gott det såg ut med glassen nom nom nom

  Tack för maskot fick vara hos er <3

  Svara
 3. Madde

  Gillar verkligen lilla hjärtats resa genom landet. Ni verkar ha haft en bra helg. Får erkänna att jag inte varit på skara sommarland på närmare 20 år

  Svara
 4. Amanda

  Så roligt ni verkar ha haft det. Jag tycker det är så roligt med att åka karuseller men har inte åkt på skara sommarland 🙂

  Svara
 5. Mina

  Vilken härlig tid hjärtat haft hos dig och vilket äventyr att få vara med på Skara Sommarland ❤ Sådan kul grej med hjärtat och att det åker runt i Sverige 😀

  Svara
 6. Kamilla

  Wao vilket äventyr som hjärtat fick vara med på hos er. Skara minns jag var så himla roligt. Vågade hjärtat åka någon karusell eller fegade hon ur?

  Svara
 7. Hannas krypin

  Vad roligt att du haft besök av lilla Hjärtat. Kul att hen fick följa med dit. Vi har i familjen pratat om att åka till Skara sommarland. Vi får se om det blir ett besök där i år eller om vi tar det nästa år.

  Svara
 8. Madde

  Tycker det är så kul att följa lilla hjärtat runt i landet. Skäms nästan men har inte varit på Skara sommarland på säkert 20 år.

  Svara
 9. julia

  Vilken mysig helg hjärtat fick hos er 🙂 skara sommarland här jag aldrig varit vid men det kanske blir i framtiden när Thea blir äldre 😊

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: