web analytics
Gå till innehåll

Hjulet snurrar men hamstern är (sten)död

Ja vad ska man säga? Finns det något att säga? Egentligen inte för kommentaren talar för sig själv. Iaf för oss med IQ, så detta är ingenting för dig som skrev kommentaren egentligen. Men jag skriver iaf 🙂 Mest för ro skull.

kommentaren under fick jag i ett inlägg som hette Skriver ner mina tankar . Jag vet inte om personen reagerade på att det faktist finns folk som kan tänka för denna personen kan nog inte det själv.

Anonym sa...
så duktig så när ska du berätta om vad du dumpade på stationen för några årsen?? eller det har du glömt? stod i tidningen och alt

24 november 2010 14:43
Anonym? Tillåt mig småle. Nej förresten. Tillåt mig skratta. NEJ! Jag gapskrattar MOAHAHAHAHAHAHA
Man är inte så anonym som man tror. Jag vet vem du är 😉
Ja när ska jag berätta om vad jag dumpade för några år sen? Det är en bra fråga. Det får väl bli när jag verkligen gör det. Man måste dumpa något först innan man berättar, men det förstod väl inte du.
Om det stod i tidningarna så innebär det att nyhetsvärlden har så lite att göra så att de måste dikta i hop sina nyheter för att få läsare. Det är ju synd att de måste det, men jag är helt säker på att det finns viktigare saker för dom att skriva om.
Som tex om hembrännare, bokföring på förtjänst för sålt hembränt, fängelse, pedofili mm mm. Listan kan bli väääääääääldigt lång på intressantare saker.
Du som vet vad jag dumpade kan ju få äran att tala om för bloggvärlden vad det var. Jag lovar att publicera kommentaren.

Denna svenska avundsjukan. Att folk inte kan glädja sig åt det dom har utan måste tracka på andra som är glada över att INTE ha det dom har 😉

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Hjulet snurrar men hamstern är (sten)död

 1. Pennelina

  Jag är så förbenat less på all denna skam som vi öser över varandra! Det är ju för sjutton 2010 och vi har inte kommit längre än detta...

  Stå på dig du! Det är din blogg och ditt val vad du skriver.

  Kramar från mig <3

  Svara
 2. Flerbarnsliv

  Så tråkigt att bli påhoppad i sin blogg :(( Finns det inget bättre dom kan göra?? Varför måste man kommentera om man inte kan yttra sig på ett trevligt sätt.
  Låt det rinna av, lägg inte energin på denne. DET är inte lätt, det vet jag. Men försöka duger 😉
  Kramizar och ha en fin kväll 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: