web analytics
Gå till innehåll

Hjulet snurrar men hamstern är död

Jag har försökt nu i två månader med att försöka få min domän flytad från GoDaddy till One.com.  Jag har inte lyckats. Jag har hamnat i ett ekorrhjul känns det som. D e skickar man fram och tillbaka och jag blir inte klokare för det.

One.com skickar mig till GoDaddy. De måste låsa upp min domän. GoDaddy skickar mig till Google för det är dom som har blogspot. Är det verkligen så? äger google blogspot? Oavsett så kontaktar jag google apps och de säger att jag ska logga in på något ställe. De skickar med en länk och jag försöker logga in men det går inte.

Vem är det av dessa tre som inte förstår vad de ska göra egentligen? Att det ska vara så svårt att låsa upp min domän hos GoDaddy. GoDaddy har inget med google att göra.

Min svåger var här igår och fixade så att jag har för tillfället sjubarnsmamma.info. Skriver man sjubarnsmamma.com i sökfältet så kommer man till min blogg men säker man på sjubarnsmamma.com hos vissa sökmotorer så står det att min sida inte finns. Därför fixade han så jag kan använda mig av sjubarnsmamma.info så länge.

Det som är mest konstigt är att när man kollar upp min sida så står det att min domän fortfarande ägs av GoDaddy.com men när man går in till dom så står det att den är ledig. ??? Den är dock inte ledig för jag köpte den igen fast via One.com.

Ja ja. Man blir inte klokare för det.

Igår mådde jag inte så bra. Mådde inte dåligt heller men jag mådde inte bra heller. Krångligt, jag vet. Jag kände mig låg, tröt och allmänt hängig. Dålig i magen med men det var väl på grund av all julmat.

Idag tar jag det lugnt. Det blir en mysdag med familjen. Vad ska ni själva göra då?

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv Sjubarnsmamma

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: