web analytics
Gå till innehåll

Hög timlön

Orlando Bloom har sannerligen ingen dålig timlön. Han medverkar två minuter i filmen Härskarringen och får 7 miljoner kronor.

Jag vet inte vad jag ska säga. Är han verkligen så bra? Tänk vad sju miljoner hade kunnat göra för de stackars barnen i Haiti, eller andra barn i nöd. Sju miljoner! Helt otroligt. Sju miljoner för två minuter.

Ja jag vet att jag tjatar men jag kan inte förstå hur han kunde få så mycket för så lite! Jag har valt fel yrke! 😉
Jaha. Jag satt här o tänkte innan att jag har inte gjort ett endaste dugg idag. Sen började jag summera dagen och det blev ju lite ändå som jag har gjort idag.
 1. 2 Maskiner tvätt är tvättade.
 2. 3 Maskiner tvätt är intaget men ej vikt.
 3. Jag har lagat middag.
 4. Bakat fyra bröd
 5. Gosat med barnen
 6. Pratat med barnen
 7. Jag har recenserat tre produkter

Ja nu tänker säkert många att nr 6 gör alla barnfamiljer och det är sant, men när jag skriver pratat med barnen då menar jag att jag har pratat med dom om skola, fritid och allt annat som de vill prata om eller som jag vill prata om. Jag har pratat med barnen enskillt och gett dom lite av en egentid med sin mamma.

Pratar med barnen gör jag varje dag, men idag fick jag möjligheten att göra det lite mer. Robin vill börja att boxas tex. Det är ju en bra sport. Han spelar fotboll annars och han är mycket duktig fotbollsspelare. Jag funderar på o låta honom boxas för då stärker han musklerna på ett helt annat sätt och kan ta nytta av det i fotbollen.

Stéphanie vill börja spela ett instrument. Gitarr eller piano.Vi får väl se hur det blir med det för ibland så ändrar hon sig strax efter. Hon är som jag kan man säga. Impulsen kommer och pang så gör man det utan att tänka efter. Vi får väl se hur det blir när det är dags för start.

Benjamin har pratat om att börja spela Tennis. Det kan oxå vara en bra grej. Han får något att göra iaf. Han spelar oxå boll men just nu har de ju paus för säsongen.

Beatrice har dansat innan och nu går hon i kyrkan på måndagar. De pysslar och sjunger. Vi får väl se vad det blir för henne framöver. Jag tycker sysselsättningar är bra för barnen. De har inte bara något att göra utan de träffar andra barn och ungdomar med samma intressen som de själva har.

Jag önskar er alla en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Hög timlön

 1. Jonna

  Tänkte på nr 6, att prata med sina barn! Hörde häromdagen att föräldrar pratar i genomsnitt 3.5 minut med sina barn. Låg- och mellanstadieålder!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: