web analytics
Gå till innehåll

Högfärdig eller?

Jag har varit nere i stan och handlar in lite julklappar. BHLM i stan har utförsäljning och de hade en superfin klänning som min äldsta dotter önskade sig. Den köpte jag idag. Hon ska ha den på skolavslutningen och hon kommer att bli så vacker i den. Ja vacker är hon innan 😉

Jag gick förbi en kvinna idag. Hon äger en av butikerna i stan och jag har aldrig varit med om en sådan sur dam! Ja dam och dam, jag vet inte hur gammal hon är. 50+ måste hon vara iaf. Hon måste ha vaknat på fel sida för hon sträckte bara upp näsan i luften och tittade bort.

Ojojoj. En kvinna som inte har rent mjöl i påsen tänkte jag. En kvinna som inte vågar möta min blick. Ja vad ska man säga? Vad finns det att säga? Jag gick i alla fall förbi henne med rent mjöl i påsen och jag skämdes inte. Jag var inte rädd för att möta hennes blick.

Först trodde jag att det var inbillning från min sida. Efter jag hade gått till apoteket och var på väg Storgatan ner igen så kom jag förbi hennes butik. Hon stod utanför sin butik och rökte. Men hon gjorde likadant där. Blicken flackade och hon tittade bort. Jag kunde faktiskt inte låta bli att skratta. Är jag verkligen så farlig?

nu när jag ändå är inne på henne. Egentligen handlar det inte bara om henne utan jag har sett många som gör som hon. De har sina kläder hängande ute. Det är fuktigt och dant och ibland när det regnar så kommer det vatten på dom. Sedan åker de in i värmen för att sedan åka ut igen dagen efter. Blir inte kläderna fuktiga? Sen står dom och röker intill sina kläder. Det är fukta i luften och kläderna är smått fuktiga. röken kommer på kläderna. De kläder som kunder ska köpa. Jag tycker inte att det låter fräscht. Jag har slutat att handla kläder i dom butikerna.

Nu ska jag slå in julklappar och sedan ska jag ta mig en kopp kaffe, men innan dess så blir det tvättmaskinen som ska ha hjälp med kläderna. Ha en bra dag.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: