web analytics
Gå till innehåll

Höjdpunkter i livet som väntas

Det blåser kalla vindar i Borgholm idag. Märks att det är höst. Jag kan inte låta bli att längta till nästa sommar!

Men det finns höjdpunkter som närmar sig nu och det vill jag inte missa. Först ut är årets skördefest. I sin vanliga ordning så åker vi ner till Eriksöre och njuter av olika konstverk och god mat. Sedan ska vi fira tvillingarna som blir 20 år i November. Att vi firar dom en månad innan beror på att Beatrice är hemma under dkördefesten. Hon jobbar för fullt annars.

Tänk att det snart är 20 år sedan som jag vaggade fram med en ballongmage som inte var så liten. Läkarna sa att jag skulle förbereda mig på att dom skulle komma minst 3 månader för tidigt och att de skulle väga mindre än vad en baby brukar göra. Jag födde barnen i vecka 38+4 och det var för att en barnmorska drog lite lätt i min livmodertapp. De var inte så små heller utan de var cirka lika stora som ett barn. Beatrice vägde 3840 o var 49cm lång. Benjamin vägde 3390gram och var 50cm lång.

Dom var så olika och det är dom även idag 🥰

Ja...tiden springer iväg. Ibland när jag tänker att jag har inte gjort något i mitt liv utan jag har bara följt strömmen så slår det mig att det faktiskt inte stämmer. Jag har fostrat 5 barn helt på egen hand. Jag har jobbat och försörja min familj. Det har varit tufft men jag har klarat det. Alla barnen var under 10 år så jag hade o göra.

Idag har jag 7 barn. Att fostra 7 barn har varit kämpigt men de har skänkt mig så mycket glädje och det överväger allt! Jag är stolt över mina barn. De är duktiga och skötsamma. Nu är jag kanske lite partisk men de är helt underbara 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: