web analytics
Gå till innehåll

Homosexuella är en cancersvulst på samhället?

Jag har varit vaken några gånger i natt. Hampus hade svårt att komma till ro och han var så ledsen för att han saknade sin morfar. Han låg i benändan så jag tog min kudde och lade mig bredvid honom. Kände mig nästan som pippi Långstrump fast jag hade inte fötterna på huvudkudden. Sen vaknade han vid ett tillfälle i natt och hade drömt en mardröm. Stackars liten.

Idag är han och lillebror på dagis och det gick bra att lämna dom. Idag är det fredag så jag lovade lite fredagsmys med glass i kväll. Fredrik är borta hela kvällen då han ska på föreläsning så det blir nog en tidig kväll för min del och ser en bra film i sängen med barnen. Blir kanske en tecknad eller en annan barnfilm.

Nu till dagens rubrik.

Jag såg en intressant rubrik som löd Homosexuella är en cancersvulst på samhället. Jag klickade naturligtvis in mig där och läste att det var en polis som hade uttalat sig den meningen i somras till en kollega.

Citat: De orden uttalades av en manlig Malmöpolis om en kvinnlig poliskollega, på polishuset i Malmö i juli.Uttalandet klassas som hatbrott - och den drabbade är Skånepolisens egen hatbrottsutbildare.

Jag kan inte förstå varför det finns folk som hatar homosexuella. Varför inte bara låta dom vara om de nu inte tycker om dom? Alla människor är vi väl lika mycket värda oavsett vilken läggning vi har? Jag är inte homosexuell men jag respekterar alla som är det. Lika mycket som jag vill att andra respekterar mig för att vara heterosexuell.

En polis borde dessutom visa mer respekt än så. En samhällets man ska inte få uttrycka sig så på det sätter. Det är skamligt och jag hoppas att han tar sitt förnuft till fånga nästa gång.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara vara en stund., Sen ska jag ta hand om tvätten.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: