web analytics
Gå till innehåll

Hon sa att det läckte

Skördefesten är slut för detta året. Jag tror nämligen inte att det blir så mycket i stan idag för vädret är inte så fint idag som det har varit dagarna innan. Alla gästerna åker idag. Vi har varit 18 personer men det är bara 15 av oss som var kvar här i huset och i husvagnen. Tre av dom sov på hotell i Köpingsvik. Det har varit mycket trevligt och tiden har sprungit iväg.

Vi avslutade det hela med Robinson Crusoe, stadens finaste restaurang. I alla fall enligt mig. Det var rätt så fullsatt men vi fick ett bord där vi kunde samlas runt. Peter, Jenny med barnen gick hem rätt så tidigt då barnen var trötta och de tog med sig mina två minste samt Robin. Lite senare hämtade min bror tvillingarna och Stéphanie.

De har ju karaoke där och min äldsta son hade skrivit en lapp om en låt han och Lasse skulle sjunga, men låten kom aldrig. Efter två lappar till så tänkte vi att det borde snart bli deras tur men det blev aldrig det. I stället tog han upp en annan som sjöng den låt som André och Lasse skulle ta. Väldigt dålig stil av denna karaoke ledare. Man såg ett mönster under kvällens gång. Alla kvinnor gick före.

När folk dricker så är de väldigt pratsamma. Det var ingen nyhet för kvinnan som stod i kön på toaletten. Hon stod före mig och hon pratade på. Jag kände inte henne och har aldrig sett henne, ändå så säger hon spontant: Jag är tvungen att gå på toaletten för jag känner att det läcker.

Jag frågade aldrig vart hon läckte men det visade sig att jag inte behövde det för hon visade sin tampong. Precis som om jag verkligen ville upplysas om att hon läckte. (Tummen upp).

Jag vet inte om det bara är jag som är lite små konstig när det gäller sådana saker. Jag skulle aldrig få för mig att prata med en främmande människa om sådana saker. Speciellt inte inne på en toalett där dörren är öppen och det går folk fram och tillbaka hela tiden. Samt att toaletterna var upptagna av andra gäster.

Hur som helst så hade jag en trevlig stund. Vi gick hem vid 00:30 och då var jag trött. Man orkar inte med lika mycket nu för tiden. kan det vara åldern eller? Vi grillade iaf hamburgare när vi kom hem för vi var lite hungriga. Sen blev det sängen och jag har sovit som en stock.

Jag är döv på höger öra och får nog gå i väg med det i morgon. Jag hör ingenting, mer än bruset. Det är lite obehagligt och jag hör ju inte vad mina barn säger heller. Det är mycket VA hela tiden.

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta av lugnet ett tag. Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: