web analytics
Gå till innehåll

Honung på mackor – mums

Ja då var den svenska sommaren kommen. Det regnar och har gjort det nästan hela dagen här i Borgholm. Nu kan det ju bara bli bättre, eller hur? När jag tänker på sommar så tänker jag på bad och sommarstränder. Rostade mackor med jordgubbssylt och ost. Kaffe och The för den som gillar det. Kanske så har man lite mjölk och socker i, eller rentav lite honung.

Min näst äldsta son älskade honung. Jag tror han fortfarande gillar det. Han brukar ha det på mackor. Själv så åt jag honung som barn men har inte gjort det i vuxen ålder. Varför vet jag inte faktiskt, men fast jag själv inte äter honung längre så tycker jag att honung hör sommaren till. Jag ska nog ta lite i morgon på min morgonmacka faktiskt. Jag måste ju bara testa igen 🙂

Min dotters kompis har en egen biodling. De gör eget honung och det är ju lite häftigt. Idag finns det många olika sorter. Det bästa är ju med KRAV märket tycker jag. Jag tycker att det visar på bra produkter. Eller vad tycker du?

Nu ska jag göra lite nytta här. Som att skriva en inköpslista där honung står med 🙂 Ni får ha det så bra och sköt om er.

Honung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: