web analytics
Gå till innehåll

Höst mot vinter

Hösten har kommit och kommer snart gå över till vinter. November månad är nog den tråkigaste månaden på hela året. Det regnar och blåser. Blir uppehåll och sedan blir det åter regn. Fruktansvärt tråkigt. Med regnet blir det kallt vilket resulterar med stela och onda leder. Mer än vanligt. Att leva med ständig värk är ingen höjdare. Mina armbågar värker, mina höfter gör ont. Det bränner längs leder och muskler ner i låren. Ja jag lever i alla fall. Det känns.

Barnen har en månad kvar på denna terminen i skolan. De längtar efter jullovet så klart. Jag med. När vi är där så är det inte långt kvar till nästa år. Ett nytt år med nya möjligheter.

Kram och ha en fin dag. Själv ska jag ta det lugnt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: