web analytics
Gå till innehåll

Hösten är På ingång

Vi är bortskämda. Vi ska inte klaga för vi har fortfarande fina dagar. Jag tycker det är skönt med dagarna för det är varmt men kvällarna är så gråa och kalla. 

Dagen idag har varit fin men jag var så trött i eftermiddags. Ja, Stéphanies, André och Jonatan tog en fika på stan. Förmodligen så var det därför jag blev trött för mitt socker blev högt.

Jag lovade Pontus igår om att gå en pokémonrunda igår så det gjorde vi ikväll. Vi gick ner mot hamnen och på vägen blev det några poķemon och pokebollar.på vägen hem tog vi över ett gym men vi förlorade det igen strax efter. Barnen var i alla fall nöjda.

När vi kom hem så tog vi en fika. Jag bakade vaniljbullar och kanelbullar igår. Stéphanie gjorde några äppelpaj. Det var både gott och trevligt. Nu är man rätt så mör i kroppen så det ska bli skönt och släcka de blå. 

God natt och sov gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: