web analytics
Gå till innehåll

Höstlov och vintertid

Då var det vintertid. Det innebär en timmes extra sömn, men det är inte allt. Det innebär även att jag kommer vakna en timme tidigare de nätter jag inte kan sova. Inget roligt och det finns inget att göra. Bara att gilla läget med andra ord.

Det har blivit så kallt om dagarna och snön har redan fallit på många ställen runtom i landet. Tack och lov ännu inte på Öland men det dröjer nog inte länge förrän man ser vita flingor falla mot marken.

Jag har alltid ont i kroppen året runt. Ibland lite mindre och ibland mer. Speciellt när det är kallt så mår min kropp inte bra. Det gör ont i både leder och muskler. Jag får stora problem med mina eksem och jag smörjer och smörjer men dessa området förblir alltid torra ändå. Någon som har ett bra tips?

Jag får blåser som spricker och infektionen ligger nära till hands. Jag är diabetiker så såren är svårläkta ibland. Snacka om att man befinner sig i ett ekorrhjul.

Barnen har höstlov nästa vecka. Vi har ingenting planerat mer än att umgås så mycket som möjligt. Vi brukar spela spel och mysa med en bra film. Sedan planerar jag att slå in de julklappar jag redan har köpt.

Hur ser er kommande vecka ut?

12 reaktioner på ”Höstlov och vintertid

  1. Lisa

   Nej vi har inte fått någon snö än, men det är på väg hit skulle jag tro. Jag hoppas dock att det dröjer.
   Det är lätt hänt att glömma bort att vrida tillbaka klockan. Hoppas du fick en fin dag.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: