web analytics
Gå till innehåll

Höstlovet kommer med stormsteg

Då går det snart mot helg igen. En dag till för barnen i skolan, sedan börjar deras höstlov. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Jag har funderat nu i flera dagar om jag ska börja slå in de julklappar jag har handlat in eller om jag ska ta allt på en enda gång. Risken med att slå in dom nu är att jag glömmer bort vad jag redan har köpt.

Den nya boken med Lars Kepler är släppt och jag slängde mig över boken med ett stort intresse men jag blev besviken. Jag är långt ifrån klar med boken och jag hoppas verkligen att den blir mer spännande och intressantare för blir den inte det så är det förmodligen den sista boken med Lars Kepler som jag kommer ta mig an.

Läser ni själva? Vad för sorts böcker läser ni helst? Har ni någon favoritförfattare?

24 reaktioner på ”Höstlovet kommer med stormsteg

 1. sofia

  Åh det är så himla härligt att sitta och slå in julklappar. Haha jag vet känslan att vara rädd att glömma vad man redan har köpt, jag har slagit in några och fick lov att fota dom innan så jag inte kommer glömma 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Ja det är ju lätt att glömma hahaha. Jag brukar skriva upp men det har hänt att jag har glömt vart jag har lagt lappen 🙂

   Svara
 2. Therese Carlsson

  Ja tiden går väldigt fort nu haha. Ja det ska bli skönt med lite lov nu så man slipper ställa klockan och så man kanske få sova lite längre på morgonen =). Jag läser böcker men nu har jag inte läst på något år eller så för jag hittar inte lugnet till att öppna en bok =). Hoppas du får en bra dag idag =)

  Svara
  1. Lisa

   Ja man måste ha lite lugn runtomkring sig när man ska läsa.
   Tack så mycket. Önskar dig detsamma 🙂

   Svara
 3. Viktor Högnäs

  Oj, höstlov redan nu? Det går undan ju, vad roligt för dem! 🙂 Lars Kepler har jag hört mycket gott om, jag läser inte så mycket böcker tyvärr, ljudbok för min del funkar bra och då blir det oftast "sanna" berättelser 🙂

  Svara
 4. Sandra

  Skönt med lov för barnen att hitta på en massa skojj på 😍💕 Hinner inte läsa böcker sen jag blev mamma men man får ta tag i ljudböcker sen det skulle passa på promenader och liknande 😀

  Svara
  1. Lisa

   Nej inte vad jag kan komma ihåg, men en av mina äldre systrar sa att jag hade sagt som barn att jag ville ha många barn 🙂

   Svara
  1. Lisa

   Ja det är tråkigt. Tycker det är en mycket tråkig handling och den hoppar rätt så mycket tycker jag

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: