Gå till innehåll

Höstterminens första dag

Igår var det sista ledighetsdagen som mina två minsta barn fick. idag väntade första skoldagen. De tyckte det skulle bli spännande för de går ju upp en årskurs. Pontus berättade att han skulle få en spruta och trodde att han skulle få den idag för man skulle ju få den i andra klass. Jag fick förklara för honom att det kommer hända någon g¨ng under årskursen och att vi föräldrar får veta det först. Jag måste u vara med. Kan ju inte låta lillkillen vara där själv nr han ska få en spruta!

Det är varmt ute idag. Det blev shorts och linne idag.  Man måste ta vara på solen nu för den försvinner på ett ögonblick. Fast det är sol och skönt väder så kan jag inte vara ute hela tiden. Fast det hade varit skönt. Jag tvättar och jag har rensat ut från Hampus och Pontus garderob. En del kläder har blivit för små. Eller så sitter dom precis.  Nu får jag komplettera det som fattas. Vissa kläder får de aldrig för lite av, så som underkläder och strumpor. Just det sistnämnda har dm ju aldrig. Skulle dom ha det så är det aldrig av samma sort. Det är tur att det är mode med olika strumpor på sig. Vår maskin äter strumpor.

Pontus har alltid varit killen som älskar jeans och Hampus har älskat joggingbyxor. Men nu är det slut med joggingbyxor för Hampus för nu vill han också ha Jeans. Det märks att barnen börjar bli stora. Snacka om stora barn. Mitt älskade barnbarn är 13 månader nu och ska snart börja på dagis. Vart har detta gångna året tagit vägen? Jag förstår inte det. Hon springer för fullt och busar på som bara den. Man kan inget annat än att älska denna lilla tjej.

Nu ska jag ner och ta tvätten igen. Ha en fin kväll mina vänner!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: