web analytics
Gå till innehåll

Hotell transylvanien 2

Dagen idag har gått med stormsteg. Har tvättat lite idag...som vanligt. Donat lite men inte så mycket som jag egentligen borde ha gjort. Jobbade på bion idag och snacka om folk. Allt tog ju nästan slut men det är så´det ska vara. Ja kanske inte ta helt slut men det visar att det var barn i salongen i alla fall. Filmen var Hotell transylvanien 2 och den var riktigt bra. Både barn och vuxna skrattade.

Efter bion var det bara att gå och handla och sedan gå hem och laga middag. Nu är det avdukat och vi satte oss framför TV:n lite. Själv satte jag mig här men ska snart släcka ner och gå och lägga mig. Jag är så trött på kvällarna. Vädret ute är ju inte så roligt heller precis. Det blåser och är kyligt.

Jag hoppas ni har haft en fin dag så här långt. Önskar er alla en trevlig kväll.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: