web analytics
Gå till innehåll

Hudbibeln av Johanna Gillbro

Hudbibeln
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Utgivningsdatum: 2019-04-08
Förlag: Bookmark Förlag
Medarbetare: Barrett, Johan (form) / Kylberg, Anders (foto)
ISBN: 9789188859044

När jag först såg boken Hudbibeln så tänkte jag ärligt talat: Vad är det för skit? Men den väckte ändå min nyfikenhet så jag kunde inte motstå den. Nu har jag den i min hand och har läst i den. Det finns massor med intressanta artiklar som jag tycker att alla borde läsa.

Vad vet du om de produkter som du köper för att smörja på din hud? Vad ska de hjälpe emot? Hjälper dom? Är dom till någon nytta överhuvudtaget

Det står fakta om olika hudbesvär och sjukdomar. Atopisk eksem, hudcancer, torr hy. Det är rätt så vanliga åkommor faktiskt. I Hudbibeln så kan man läsa lite om det. Även vad till exempel stress gör för kroppen.

Alla har vi hört olika om vad som är bra och inte bra. Bokens författare Johanna Gillbro slår hål på en hel del myter och framhäver det som är värt att fundera över. Har ni inte läst boken så tycker jag absolut att ni ska göra det.

Hudbibeln

Boken finns att köpas på Adlibris, Bokus och Bokbörsen

18 reaktioner på ”Hudbibeln av Johanna Gillbro

 1. Mirre

  Men oh kan tänka mig att det finns massa matnyttig fakta där i som man ej tänker på är sant och som man tänker ja men det borde jag förstått. Du får ge oss tips längst vägen

  Svara
 2. Anna

  Den där får jag nog ta och spana in. Har från och till problem med både atopiskt eksem och väldigt torr hy, så den kanske kan ge lite bra info då.

  Svara
 3. Sarah

  Det verkar ju va en bra bok om man är intresserad av huden 🙂 Alltid roligt med nya tips 🙂

  Svara
 4. Fnulan

  Jag kan tänka mig att jag hade känt samma sak, är det nåt att läsa =)
  jag skulle nog inte köpte den själv men kanske bläddrat i den om jag sett den någonstans-

  Svara
 5. Madde

  Stress är ju livsfarligt för människan. Jag får sår över kroppen då jag är stressad. Nu ser jag hemsk ut i ansiktet.

  Svara
 6. Amanda

  Hade jag sett den så hade jag nog också tänkt samma sak. Sen så är jag inte heller för så mycket krämer. Men det lät intressant 😊

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.