web analytics
Gå till innehåll

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Jag har försökt att få tag på boken Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann men jag gick nit på det. Biblioteket hade två men de hade tre som stod på tur så det dröjer ett tag innan jag kan få tag på den där. Vad jag förstår så ska det vara en bra och en mycket rolig bok så jag vill verkligen läsa den. Den verkar vara en annorlunda bok mot vad jag annars brukar läsa. Deckare är annars min favorit.

Jag har varit kreativ idag. 3 halsband och 3 armband har det blivit. Ett fick min svärmor idag då hon hämtade min små på dagis. Det blev uppskattat.

Fredrik har övning i kväll så det blir bara jag och barnen hemma. Stéphanie valde middagen idag vilket blev potatismos och fiskpinnar.

Ha en fin kväll alla!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

 1. Anonymous

  Sv: Ja, det känns så påtvingat & det är inte roligt.. Och de tar ju ändå bort en sen om de inte vinner, så det är ju meningslöst?

  Kul att du verkar vara en underbar mamma till alla dina älsklingar! Jag är själv uppväxt i en stor familj, 9 barn. Och vi hade inte direkt rolig uppväxt med misshandel från föräldrarna. Men på dig märks det att du är en fin och underbar mor. Kul att läsa att det fungerar trots så många barn! Om jag inte själv varit uppväxt i en dysfunktionell familj så hade jag nog velat ha flera barn.

  Men för mig blir det max tre :). Blir provrörsbefruktning i vår och sen hoppas man att vi får två barn som kommer på den naturliga vägen.

  Ha en bra kväll, ska kika in på dina tävlingar!

  Kram Nathalié

  Svara
 2. Smulan

  Tack så jätte mycket. Jag gör verkligen mitt bästa. Det är hemskt när barn växer upp i en sådan miljö som du gjorde. Det ska ingen behöva göra.

  Jag håller verkligen tummarna att det blir som ni har tänkt er med barnaskaran 🙂
  Jag kommer att följa er via bloggen.

  Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: