web analytics
Gå till innehåll

Hur är det möjligt?

När man går till doktorn vill man känna sig trygg. Hur ska man kunna göra det då landstingen anställer doktorer som gjort så många skador på andra patienter? Jag förstår inte det.

Hon är Stoppad i Norge och de har skickat ut varningar till de andra skandinaviska länderna. Ändå har hon idag en anställning i Hudiksvall. Det är skrämmande!

Läs mer i expressen - aftonbladet - aftonbladetNär man går till en doktor så gör man det för att förhoppningsvis bli frisk. Man vill inte bli värre däran än vad man var innan man kom dit.

I morgon ska jag till doktorn med Stéphanie. Hon ska röntga huvudet. Hon har haft huvudvärk i flera år från o till men nu börjar det bli värre. Panodil hjälper inte längre och hon får panik nu när hon får huvudvärken. Hon ser suddigt och mår helt enkelt dåligt.

Vi tror att det är barnmigrän hon har men läkaren ville vara säker på att det är det hon har o inget annat. Ja det hoppas ju vi andra oxå på. Hon fyller år i morgon med så det var ju olyckligt att det blev på hennes födelsedag, men jag ville inte ändra tiden heller. Bättre att få det gjort så fort som möjligt.

Idag är det vanlig dag igen. Helgen får fort. Den springer i väg. Solen skiner igen så det blir nog en fin dag idag. Det åskade som bara den i går o regnet det öste ner, men solen kom tillbaka sen. Skönt!

Ni får ha en underbar dag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

2 reaktioner på ”Hur är det möjligt?

 1. Olelsi / Nettan

  Ja man undrar jue vad som hänt när de låter henne arbeta kvar....!! Vet nämligen en bekant som opades av henne nyligen men då hade inte detta uppdagas.
  Jag har inte ord...att skriva denna rädsla för henne. Blir mest förbannad på hur man kan fortsätta att arbeta inom yrket som läkare.
  Borde väll finnas något på henne oxå...att blir man avstängd och jobba så fortsätter man väll inte!!

  Ruskigt fall, man kan ju undra hur de tänker!!

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

  Svara
 2. Smulan

  Usch så hemskt. Ja jag förstår inte faktiskt. Hon själv borde ju förstå att hon utsätter andras människors liv. Förstår hon inte det...ja då ska hon definitivt inte jobba inom vården överhuvudtaget!

  Kram o ha en fin dag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: