web analytics
Gå till innehåll

Hur är folk funtade???

Det är tidig morgon och jag har varit vaken nu i några timmar. Jag lägger mig på kvällen och somnar runt 22:30. Sedan vaknar jag oftast mellan 01-03 och kan inte somna om. Det sägs att ju ju äldre man blir ju mindre sömn behöver man. Stämmer det? Då undrar jag hur många timmars sömn jag kommer få om 20 år.

Det är mitt i veckan nu i alla fall och jag ska inte sticka under stolen med att jag längtar till fredag. Har haft sjuka barn hemma och själv har jag varit sjuk. Denna influensa som har gått varm lite överallt hoppas jag snart vara övervunnen. Den är hemsk.

Det var ingen höjdare att sätta sig vid datorn och läsa nyheterna på aftonbladet denna tidiga natt. En ung mamma har gratulerat sin dotter på Instagram och tog fot tillsammans med sin dotter. Det var bara det att dottern redan var död just då. Hur är folk funtade? Hur kan man bara göra en sådan sak? Jag blir så illa berörd så jag finner knappt några ord faktiskt. Så sjukt alltihop!

Jag gör allt för mina barn. Hade jag kunnat plocka ner månen till dom så hade jag gjort det. Hade jag kunnat ta deras smärta när de är sjuka så hade jag gjort det. Mina barn är mitt allt och jag skulle aldrig kunna kröka ett hårstrå på deras huvuden. Jag kan inte förstå hur denna mamma kunde göra som hon gjorde. Det är för mig totalt ofattbart!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka fördriva tiden tills barnen ska upp. Skoldag om några timmar. Ha det gott och sköt om er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: