web analytics
Gå till innehåll

Hur är man när man är normal?

Ja då sitter man här hemma med två barn bara. De andra är på sina håll. En (Robin) ska campa med hela sin klass och den andra (Stéphanie) ska ha roligt på fritidsgården hela natten. Min lillkille Hampus är på sitt första disco. Min äldsta son flyttar idag till eget. Stora killen.

Jag har Pontus och Beatrrice hemma. De små hade en kompis här hemma efter skolan. De lekte en stund innan det var dags för kompisen att gå hem. Han skulle oxå på disco 🙂

Det är fredag och jag ska inte göra någonting. Jag tycker att jag har gjort mitt för idag. Igår när vi var på dagiset och skulle fika så hade jag pastasallad med. Jag bad Stéphanie fotografera Benjamin och Beatrice. Benjamin gjorde en komisk min så jag sa till honom: Kan du försöka vara normal. Då  frågar han: Hur är man det?

Hahahaha...ja han har humor den där killen. Den frågan förde mig till en annan fråga. Hur är man normal?

Nu ska jag ta kväll med min älskade familj. Ha det gott.

Hampus ska till disco

Beatrice har gjort dessa två saker i skolan. hon är duktig!

Intressant?

1 reaktion på ”Hur är man när man är normal?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: