web analytics
Gå till innehåll

Hur frispråkig vågar du vara?

Jag älskar spel och gärna frågesport för man lär sig en hel del när man spelar det. Men det finns olika sorts frågesporter som man kan spela. Oskyldiga frågesporter som handlar om hästar, djur i allmänhet och bilsporter. Sen finns det frågesport som är lite mer personliga.

Hur mycket vågar du berätta om dig själv för någon annan? Vågar du berätta om dina drömmar? Innersta drömmar? Intima drömmar? Vågar du lyssna på andra när de delar med sig av sina innersta tankar? Hur väl känner du din kompis?

Varför frågar jag det? Jo för jag har ett litet samarbete med KINO shop. De är en sexshop som säljer det mesta inom erotikens värld. Nu har de även ett spel som heter Sexsnack som innehåller drygt 100 överraskande frågor.

Jag ska erkänna. Jag hade aldrig vågat svara på några intima frågor för jag tycker att det vill jag behålla för mig själv. Det är för privat, men det finns dom som är lika privat som jag och som vågar ge sig hän i detta frågespel.

Sexsnack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: