web analytics
Gå till innehåll

Hur länge ska man straffas?

Alla är vi bara människor. Ingen av oss är bättre än andra och definitivt inte sämre. Vi alla är lika mycket värda. Alla gör vi misstag. Ingen ska dömas. Speciellt inte om man inte är felfri själv. Det gäller alla, så även mig! Man kan hamna i situationer som man inte hade tänkt att hamna i. Det händer mig och det händer dig. Som sagt, Ingen är felfri.

Så vad gör man om man hamnar i en situation som man verkligen inte ville hamna i? Situationer där handlingar gjordes som var långt ifrån de handlingar man skulle gjort om man inte kände sig stressad inombords. Själv rannsakar jag mig själv. Går igenom det som hände i mitt eget huvud. Försöker sätta mig in I den andres sits. Försöker förstå varför den personen gjorde och sa som den gjorde. Sedan hoppas man att den andra gör likadant.

Sedan kommer den stora frågan: Hur länge ska man straffas?

Ja det är så det kan kännas många gånger. Sedan är det kanske inte så men det är så det känns. Så klart blir man ledsen. Man är inte mer än en människa!

Igår fyllde mitt näst äldsta barnbarn år. Hon blev 5 år. Stora damen. Tyvärr så har jag ingen kontakt med henne då mamman till barnet väljer att utesluta hela flickans släkt från sin fars sida. Tragiskt! Synd om flickan och hennes lillasyster att bli berövad en hel släkt som bara vill ha kontakt med dom. Förr hade jag bra kontakt med mamman. Men när hon valde att inte vara tillsammans med min son mer så uteslöts alla vi andra.

Jag älskar alla mina barnbarn och hade gjort allt för att få ha kontakt med mina två barnbarn från Gotland. Minstingen där var bara några veckor gammal när vi fick träffa henne. Första och sista gången. Idag är hon 1,5 år gammal. Man har missat så mycket!

Jag är glad över att få ha mitt yngsta barnbarn så mycket som jag har idag. Att få vara en del i deras liv är helt underbart. Liam är mestadels en liten farfargris men han är mycket för sin farmor med. Just nu så delar vi huvudkudde och filt.

Jag hoppas att ni har det bra. Har ni det kallt? Vi har -6 men det känns kallare. Tur man inte bor i Norrland för där är det betydligt kallare.

Önskar er alla en fin kväll!

Mys innan sängen kallade för lille Liam ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.