web analytics
Gå till innehåll

Hur många kramar finns det i världen

Har varit och sett världens vackraste film: Hur många kramar finns det i världen
Så underbart vackert alltihop. Inte bara miljön då utan människorna, kärleken dom emellan och deras varma och rättframma personligheter! Jag skrattade, jag grät av lycka och jag berördes så dant av dessa vackra själar!

Jag köpte en bilmatta på Netto till barnen. Idag när vi satt i bilen så tittade Hampus in in till Netto och såg en likadan matta vilket han sa till oss att han såg. Då säger Pontus

-Har ni köpt mattan på Netto? Allvarligt?

Ursäkta att vi handlar på Netto

Barn är för härliga. Jag var där idag med. Min väninna hade köpt strössel som skulle kosta 5 kr men hon fick betala 30 kr för en i stället. Då visade det sig att det var inte det strösslet. Jag var inne och kikade där de hade satt ut strösslet och det var i kundkorgar allt låg i. Det fanns stora röda lappar där det stod 5 kr, men det var för en annan förpackning. Varför i hela fridens namn la dom ner dom som kostade 30 kr styck i samma korg då?

Det stod ingen lapp heller med 30 kr. Jag frågade killen i kassan om det var en försäljningsteknik dom hade. Det är inte första gången de har satt ut priser som inte stämmer. Ligger det flera kundkorgar med produkter i och en lapp med en summa på då är det väl den summan som gäller?

Jag har svårt för Netto för det är ofta detta händer. Man får ibland betala mer än vad man ska eller så får man för lite pengar tillbaka när man har betalt. 

Nej, nu ska jag inte gnälla på dom. Jag ska snart lägga mig så det är positiva tankar som gäller. Dagen har varit helt underbar faktiskt. Jag gick till en kompis jobb och fikade med henne där. Sedan gick jag på ett möte och det gick bra. Sedan var det en tur till stan där jag och min kompis fyndade både det ena och det andra. kan inte säga så mycket om vad för det ska bli julklappar 😉

Nu ska jag natta min trötta kropp. Det kommer en dag i morgon med. Jag säger god natt och sov gott. Sköt om er!

Intressant?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: