web analytics
Gå till innehåll

Hur tänker folket???

Valvaka USA
Hillary Clinton och Donald Trump. Montage. Bild: Gerry Broome, Paul Sancya/AP/TT

Jag ville se USA:s valvaka men jag orkade inte sitta uppe. Jag somnade till en förhoppning om att Clinton skulle ro hem det hela men jag vaknade upp till en oro, shock och besvikelse. Trump blir USA:s nästa president. Hur blir det nu? Min stora fråga är: Hur tänker folket? Vad var det som gjorde att folket står bakom Trump? Jag tycker att dessa människor som röstade på Trump är lika omänsklig som han. Obama ordnade med så att statens sjukvårdskostnaderna minskade när han införde Obamacare. Man kan säga att det gav ett mycket positivt resultat. Det är det första som Trump vill upphäva. Han vill att man ska kunna bära ett dolt vapen i 50 stater. Vad händer om dessa vapen används? Lagen säger att man inte får döda en annan människa. Det och att bära vapen lagligt går inte ihop enligt min åsikt. Ja det finns massor man kan skriva m varför jag inte tycker att Trump skulle få makten i sina händer men det spelar ingen roll nu. Det är som det är. Trump flyttar till Vita huset och ställer förmodligen till ett helvete för dom flesta!

Idag är det mitt i veckan och jag längtar redan till fredag. Jag är så trött om dagarna. Man går lite på tomgång. Det händer inte så  mycket här egentligen. Jag är fortfarande sjukskriven. Är det resten av månaden, sen får vi se hur det blir. Det känns som jag är nästintill i väggen. Får panikångest ibland. Häromdagen så gick jag in till min son för att prata lite. Helt plötsligt får jag världens klump i halsen och känner att jag får svårt att andas. Jag försöker tänka att ta det lugnt Ta djupa andetag. Andas in genom  näsan och ut genom munnen. Det fick mig att bli lite lugn men klumpen satt kvar. Jag tog en halstablett för att se om det hjälpte men det gjorde det inte. Jag förstod att det var en panikångestattack.

Varför jag fick den vet jag inte. Men så är det ibland. Just denna årstiden är svår fr mig. Den är jobbig och jag måste hela tiden försöka fånga alla ljusa stunder för att orka gå vidare. låter drastiskt kanske men det är så det känns I morgon ska min läkare ringa och  höra hur det går med min medicinering. Jag har tagit bort tabletten för mitt socker för långtidssocker för det ligger bra. Så skönt med lite positiva besked.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan blir det att försöka fixa i ordning lite här och var. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: