web analytics
Gå till innehåll

Hur tänkte han?

Ja det kan man ju undra. Puttar man ner något mot ett tåg så borde man förstå vad som kan hända. Någon med hjärna borde veta att man inte puttar någon mot ett kommande tåg. Vad jag pratar om? Jo detta.

Visst var det hemskt att mannen blev puttad mot tåget men det som jag blev mycket förvånad över är de människor som fortsätter att gå i sin lugna takt efter händelsen. I min stilla fantasi så hade jag ju hoppats på att de skulle rusa till undsättning för stackaren som precis blivit påkörd av ett tåg.

Nu visar de filmen väldigt sakta så kanske beror det på det men jag tycker mig ändå se några som går sakta men säkert fram.

Jag ska egentligen inte säga något för jag vet inte hur jag själv skulle ha reagerat. Jag hoppas som sagt att jag hade sprungit fram till den som var skadad iaf.

Idag blåser det här hemma, men det är ju bra för då blir ju min tvätt torr. Har tvättat några maskiner idag och jag borde egentligen ha vikt den med, men jag väntar med det faktiskt. Just nu ska jag mysa med småpojkarna som har kommit hem från dagis.

Hoppas ni har haft en fin dag så här långt.

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: