web analytics
Gå till innehåll

Hyr en buss till bussresan

God morgon. Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort under den tid jag fick sova. Vaknade tidigt i morse och kunde inte somna om. Inte förrän det var försent så att säga. Jag försov mig med andra ord.

Vi satt hemma och pratade om bussresor häromdagen. Jag älskar bussresor. Man får se mycket på vägen och man hinner prata en hel del med varandra. Vi brukar ta en bussresa upp till Stockholm för att där sedan ta en kryssning till Finland. Det är smidigt att hyra en buss faktiskt. Det är roligare att åka med andra som har samma mål. Det blir en annan sorts sammanhållning. Vi har rätt så roligt när vi åker. Vi lyssnar på musik. Någon drar skämt i micken- Vi skrattar och är förväntansfulla.

Det finns många små familjeföretag som hyr ut sina bussar och som sagt, jag åker hellre med dom än med en vanlig buss där alla inte har samma mål. Det finns ett litet familjeföretag som har sitt säte 2 mil norr om Uppsala. Kristian Larsson Busstrafik heter det. Företaget har funnits sedan 1936 så dom har en stor erfarenhet. Bor ni på det hållet så är det ju värt att tänka på dom om ni ska ta en bussresa.

Vi ska förhoppningsvis ta en ny bussresa till våren. Den ska ta oss till Stockholm och sedan får vi se vad vi hittar på där. Det finns en hel del att titta på där. Speciellt om man inte själv bor där. Stockholm är stort så det finns alltid något att gå och titta på. Eller hur?

Brukar ni ta en bussresa? Vart har den fört er?

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.