web analytics
Gå till innehåll

Hyrglaset – ett alternativ

Hyrglaset?

Har ätit och satte mig här en stund. Rätt så skönt och låta maten smälta samtidigt som man bara tar det lugnt. Man behöver det ibland. Sitter här och funderar på vad man ska hitta på när Robin tar studenten. Ska man bjuda hem folk? Eller ska man hyra lokal? Hur många kommer? Jag menar om det är lönt att boka lokal. Vi har ju stor trädgård så kanske skulle man kunna ha bjudningen här hemma? Man får hoppas å fint väder i så fall.

Att ha bjudningen i trädgården lockar faktiskt. Speciellt om vädret tillåter det. Sätta ut borden här ute och smycka borden så somrigt man bara kan. Vi har inte allt som man behöver som tillräckligt med stolar och husgeråd men det kan man ju faktiskt hyra i dagens läge. Så det är ju det minsta problemet egentligen. Hyrglaset har en hel del att erbjuda.

Ska höra lite med sonen med vad han har för planer. Om han har några. Känner jag honom så har han inte ens tänkt på det hahaha. Tiden springer iväg så man får ju planera redan nu för att det inte ska bli för stressigt sen. Det ska bli roligt och se honom ta studenten. Han har jobbat hårt för att ta sig dit.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe medan jag kikar på vad hyrglaset har att erbjuda. Njut av dagen och ta hand om varandra.

hyrglaset

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: