web analytics
Gå till innehåll

I änglarnas tecken

Då har denna dagen oxå snart gått. Det har inte hänt så mycket egentligen. Det har varit lite plock med disken och plock från golv men annars har jag tagit det lugnt. Jag har varit på samtal oxå idag. De dagar jag är på samtal brukar jag faktiskt försöka ta det allmänt lugnt för det är så många känslor ändå som är i luften.

Jag satt här hemma tidigare idag och tittade på kort på pappa. Det brukar jag göra ibland och känna närheten via korten. Saknaden tar över ibland och man försöker fylla tomrummet med något. Jag gör det med ljus. På bordet som vi har i vardagsrummet har jag ett foto på pappa samt ett ljus som jag ibland tänder. Vilket jag gjorde idag och under den stunden satt jag bara och tänkte på allt möjligt. Jag kom ihåg saker som jag inte har tänkt på tidigare och det är skönt att man kan leva på minnen idag. Det är det enda jag har kvar och det kan ingen ta ifrån mig.

Jag hämtade småpojkarna efter samtalet. Pontus satt och pärlade när jag kom. Han brukar göra armband till mig och Fredrik. Han är så gullig.

Hampus när vi var på väg hem

Jag har suttit och pysslat idag. Om man nu kan kalla det för det. Jag har gjort halsband och örhängen. Allt går i änglarnas tecken.

Nu ska jag se tv och sedan natta min kudde. Det kommer en ny dag i morgon. Ha en fin kväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: