web analytics
Gå till innehåll

I det tysta

Klockan är inte ens 8, men jag ska lägga mig ändå. Jag är trött och känner mig även lite låg. Varför vet jag inte men det kan bero på tröttheten kanske. Eller så är det för boken som jag har börjat att läsa. I det tysta av Vicky Jaggers.

Jag började på den idag och jag kunde inte släppa den ifrån mig. Jag satte mig på fiket i stan och köpte en kopp kaffe och läste i min bok. Flera avsnitt senare s¨hade jag fått ta del av en ung flickas värsta mardröm. Hon blev sexuellt utnyttjad av sin 5 år äldre bror.

Jag lämnar ämnet.

Nu blir det sängen för min del men jag önskar er alla en fin kväll.

Intressant?

1 reaktion på ”I det tysta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: