web analytics
Gå till innehåll

I drömmarnas värld

Nu är det som så här. Jag har latat mig. Efter all vaken tid i natt resulterade i att jag faktiskt lade mig i förmiddags och vilade. Jag skulle bara vila men jag somnade. Under tiden jag sov så hade jag sådana konstiga drömmar. De kom tillbaka efter varje telefonsamtal jag fick under tiden jag sov.

Det hela handlade om att jag hade flera barn springande i mitt hus och jag förstod inte varför. Jag hade min sjuåriga son Hampus hemma och jag skulle tvätta barnens kläder. Dessa barn som var mellan 4 och 10 år sprang omkring i min lägenhet och någonstans i mig kände jag rädsla för dessa barn.

Barnen blev till andra barn efter jag avslutade ett samtal i verkliga livet (telefonen ringde nämligen) Drömmen tog sig vidare efter samtalet som sagt och då var det andra barn. De verkade snälla men någonstans så var de onda. Jag hittade helt plötsligt min kaninbur mitt på gatan och ännu en bur stod där. Jag förde in burarna med vår kanin Molly till sidan för jag ville ju inte att bilarna skulle köra över henne.

Jag går in i huset och ser att de har rört till saker i huset. Jag vet att de är där någonstans men jag kan inte se dom. Min nya hårfön var med i bilden. De hade klippt av kontakten på den och jag undrade hur jag nu skulle buzza den.

Fredrik kommer hem och jag försöker berätta för honom. Mina barn har kommit hem och jag försöker få fram att vi måste ringa polisen. Jag ringer och helt plötsligt så ser jag att min klocka som jag har på min arm var helt i sönder och Fredrik såg inte så glad ut. Han sa att det var ju bara att svara om de började prata. Min klocka var då helt plötsligt en telefon som jag inte visste om. Helt sjukt.

Sedan kommer det en vit bil. En mycket snygg och dyr bil. Fredrik känner dom som kör den och de ska visa upp den. Vad den kostade som ny ville jag inte veta för den kostade säkert massor med pengar. Det fanns inga säten i bilen utan man kunde ligga ner på de härliga sitsarna som ändå fanns där på något sätt.

Fredrik går iväg och ska hamra upp gamla skyltar på gamla bilar på vår husfasad men där sa jag ifrån. Det var inte bara hans hus utan det var även mitt sa jag. Han kunde inte göra som han ville sa jag. Då sa han att jag kunde glömma att handla in en ny fön för det hade vi inte råd med. Han brydde sig inte om det. Det skulle inte ut några bilder på Instagram heller sa han.

I nästa stund så körs den vita bilen in och de öppnar taget på den. I den sitter det en elegant kvinna och har det hur skönt som helst där hon sitter i det underbara mjuka tyget. Hon sa att vi kunde få den för 60 tusen kronor. Om det blev affär vet jag inte för jag vaknade av att telefonen började ringa.

De barn som fanns i mitt hus var inte fler än 4 st men jag skulle vilja veta varför de gjorde som de gjorde. Det var en dröm tack och lov men en väldigt obehaglig sådan då jag kände en sådan rädsla för vad dessa barn kunde göra.

Att sedan Fredrik skulle göra som han gjorde i drömmen är ju så långt ifrån verkligheten man kan komma. En snällare man än Fredrik får man faktiskt leta efter och då kommer man ändå inte att hitta någon.

Det är inte alltid bra att vara vaken på natten och ta igen sömnen på förmiddagen 😉

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: