Gå till innehåll

I Göteborg med Stéphanie

Jag har varit fruktansvärt dålig på att skriva i bloggen. Man kan ju tro att jag inget liv har men det är precis tvärtom. I onsdags förra veckan åkte jag till stora dottern och hennes sambo. Dagen efter så tog jag och Stéphanie tåget till Göteborg och checkade in på Best Western Plus Hotel Mektagonen. Ett fyrstjärnigt hotell och där spenderade vi dom fyra nätterna därefter. Helt underbart hotell. Så mysigt och så fint.

På fredagen så gick vi till Liseberg för på deras teaterscen så njöt vi i fulla drag av kvinnor, män och barn som spelade upp musikalen The Sound Of Music. Den var otroligt bra.

En av dagarna så gick vi till Universeum. Vilket ställe. Vi hamnade mitt i djungeln. Apor som var fria och gick någon meter ifrån oss. Fina färgglada fåglar. Hajar, fiskar och andra kräldjur var några av djuren som vi fick skåda.

Det blev några turer till shoppingcenter. Fyndade en superfin vinterjacka som är 100% vattentät. Det fick jag bevisat igårkväll då det regnade som bara den.Ja vi hade några superfina dagar tillsammans.  Det kunde inte bli bättre. 

Hoppas ni har det gott mina vänner. Kram på er. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: