web analytics
Gå till innehåll

I kroppen min

Prinsessan Madeleine har blivit mamma. Så roligt för henne. En liten prinsessa blev det 🙂 Det var inte så längesen man såg bilder på henne själv som barn. Jag samlade på bilder och artiklar om kungafamiljen då jag var tonåring och jag tycker inte att det är så längesen som jag klistrade in bilder på lilla Madeleine då i min bok.

För er som undrar: Nej jag samlar inte på kungafamiljen nu hahaha

Jag läste förresten i expressen om nyheten och där skrev dom att Madeleines dotter är unik. Är inte alla barn det? När de skriver unik så menar dom att Madeleines dotter är den första att födas utanför Sveriges gränser. Ja när det gäller inom den kungliga släkten, men det finns ju massor med barn som annars har fötts utomlands. Så värst unikt tyckte inte jag attd et var ändå trotts allt.

Jag vann ju en tävling där priset var 2500 kr hos Bamba.se. Jag har försökt att beställa där nu två gånger, men det är något som strular till det. Jag hoppas de snart fixar till det så att jag kan beställa mina leksaker. Jag har en son som snart fyller år så jag tänkte förgylla hans födelsedag lite 🙂

Jag surfade in på adlibris och fann boken I kroppen min av Kristian Gidlund. Den vill jag ha. Någon som har läst den? Jag följde hans blogg och jag vill gärna läsa boken med. Den kostar nu bara 49 kr på adlibris så jag ska nog slå till.

Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz skriven av Göran Rosenberg är också en bok jag vill läsa. Jag är mycket intresserad av judarnas förintelse. Det är så ofattbart oförståeligt om hur man kan göra så mot andra människor. Man läser och läser om det men man blir inte klokare för det, men det är intressant att höra andra berätta om det som hände.

Judarnas förintelse får aldrig glömmas bort. Aldrig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: