Gå till innehåll

I Pysseltagen

Det bästa jag vet är att pyssla och gärna med barnen. Det är dessutom roligt när barnen pysslar själva och är kreativa. I dagarna så har vi pysslat med lite av varje. Bamses pyssellåda var något som min sjuåriga son tyckte om.  I den lådan så innehöll det en fin bokstav och sifferplansch som man kunde måla. Vykort som man kan måla och skicka iväg till en go vän. Det finns svampar som är formade efter Bamse och hans vänner. Med hjälp av dom så kan man lära sig att rita Bamse och hans vänner.

Denna pyssellåda hittar ni bland annat hos Bamba  och Leksakslandet

Det pågår en tävling där man kan vinna denna pyssellåda. Ta chansen och vinn den här.

Bamses pyssellåda


Alfons trollerilåda fastnade min nioåriga son för. Han tycker det är roligt när han trollar och vi inte förstår hur han går till väga. I denna låda fick han 10 roliga trollkonster som han roade oss andra med. Det finns enkla steg för steg illustrationer som han lärde sig snabbt att kunna utföra. Alfons Åberg är en av min sons favoriter så denna låda blev perfekt för honom. Lådan innehåller bland annat den magiska trollstaven samt myntunderlägg och de magiska mynten. Kort

Denna trollerilåda hittar ni bloand annat hos Bamba och Stor & Liten

Alfons Åbergs trollerilåda


Beppes kalejdoskop

Vad är ett kalejdoskop? Jo det är så kallas en tub som är reflekterar föremål på grund av att man har försett tuben med speglar. Föremålen kan vara färgade glasbitar eller pärlor som man då har lagt i röret. Sedan roterar man tuben och man kan se olika mönster av föremålen som man lagt i.

Visst låter det spännande? Min sjuåriga son älskar att experimentera så denna Beppes kalejdoskop passade honom alldeles utmärkt. Att skapa sitt eget kalejdoskop var spännande och roligt.

Denna produkt hittar ni bland annat hos Bamba och adlibris

Beppes Kalejdoskop

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: