web analytics
Gå till innehåll

I Skåne

Sitter just nu i lilla Eslöv i Skåne. Vi åkte ner idag för att vi ska fira min lillasyster som blir 25 år. Det är 30 mil emellan oss så det är en bit att köra men det är skönt o komma bort lite samt att få träffa den familj man har där nere.

Vi har jobbat som vanligt idag men vi gick hem lite tidigare idag då vi skulle i väg. Det har blivit så fint i butiken nu. Taket blev klart för någon dag sen o idag lade vi de sista av golvet. Listorna är snart uppe och vi har fått in hyllorna där varorna ska hängas upp i. Sen är det bara att packa upp och lägga fram. Det ska vi börja med på måndag.

Robin är hos vänner i helgen för han ska spela i fotbollscupen. Han ville inte missa den o det förstår jag. Han är mycket duktig. För två år sen var han på fotbollsskola och en tränare för brommapojkarna i Stockholm var nere. Han såg Robin spela och tyckte han var jätteduktig så han blev uppbjuden till Stockholm för att spela med hans pojklag där.

Sen förra året så var det mycket strul med fotbollsskolan. Det skulle inte bli av sades det men det ändrades i sista stund. Robin visste inget o inte vi heller så han var ju inte med tyvärr, men tränaren såg att Robin inte var med. Han ringde mig för någon vecka sen  frågade om han kunde få upp Robin under påskhelgen för de skulle ha fotbollsläger. Robin fick komma om han ville. Behöver jag säga att han ville det?

Jag missade Let´s dance, men läste att Willy åkte ut.  Ja det vore ju konstigt annars tycker jag. Visst. Han var duktig som försökte trots att han aldrig hade dansat innan, men de som är kvar är värdiga en finalplats.

Nu ska jag kolla min mail o läsa några bloggar. Sen blir det sängen för mig.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: