web analytics
Gå till innehåll

Ibland sker det under!

Jag brukar inte läsa Malin Wollins krönikor i aftonbladet, men idag gjorde jag det. Jag kan till och med säga att den var riktigt bra idag. Kanske var det för att den handle om spöken, men den var läsvärd iaf. Jag har annars svårt för hennes skriverier. Jag vet inte riktigt varför men det är sällan att något av det hon skriver tilltalar mig.

Idag har det varit lite full fart kan man säga. Min svärmor hade hittat en fin soffgrupp som hon skulle ha. Jag och Fredrik bar ut soffan + två fåtöljer från affären. Upp med dom i släpet. Körde ut till svärmors hus och bar in dom i huset.Soffan och fåtöljerna som hon hade redan skulle ut till hennes syster s det var bara att bära ut dom o upp med dom på släpet. Körde till hennes syster och bar in dom där. Drack en kopp kaffe efteråt och åt bullar och en bit smörgåstårta som vi hade med oss dit. Sen var det dags att hämta barn

Låter kanske inte som mycket gjort egentligen men jag kan lova er att jag har ont i min rygg och i vid skulderbladen nu. Man ska känna att man lever iaf. Det är så halt på sina ställen så man spänner ju sig när man går. Jag längtar verkligen till våren!

Det är några som har tryckt till och gett sina åsikter om vad de vill ha mer i min blogg och jag tycker att det är jätteroligt. Ni som inte har gjort det får gärna trycka till. Det är anonymt så ingen ser vem som har gjort vad. 

 Har ni frågor eller bara vill komma med en åsikt så gör det i kommentar-fältet. Det går oxå göra anonymt om man inte vill lämna namn och bloggadress.  Har någon några frågor så kommer jag sammanställa dom och svara i ett blogginlägg. Passa på nu. Jag lovar att svara på alla frågor. 

Det här med frågor från läsare är bra tycker jag. Det är bara ni som vet vad ni vill veta. För mig är det mesta självklart för jag vet ju 😉

ha en fin kväll!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: