web analytics
Gå till innehåll

Ibland tänker jag för mycket

Jag sitter gärna och tecknar. Det får mig att känna lugn och ro inombords.

Jag behandlas för PTSD och går igenom mitt liv kan man säga. Jag försöker acceptera det som varit men känner mig ibland låst.

Denna teckning föddes under tiden som jag lyssnade på förra sessionen jag hade med min terapeut förra gången. Inget speciellt men visst kan jag ändå säga att den är lite talande. I alla fall för mig då det är jag som har känslan i kroppen.

Jag är en människa som tänker mycket. Ibland mer än vad jag borde kanske. Ibland hade det varit skönt att våga och kunna säga det jag bär på för stunden men det är svårt. Då är det lättare att skriva här i bloggen. Då är det bara jag och mina ord.

Jag försöker närma mig själv med värme och förståelse och ta till mig den lilla flickan inom mig. Men som sagt...Jag känner mig låst. Det finns gånger jag har förståelse för allt som sker inom mig men ibland så puttar jag bort flickan inom mig för någonstans så känns det som att det är hon som bär skuld till mycket. Men ändå så vet jag att hon är oskyldig. Hon var bara ett barn, men dom tankarna hjälper inte alltid.

Ja vem sa att livet skulle vara enkelt 😉

Idag ska jag ta det lugnt. Har ont i min vänstra skuldra. Vet inte vad jag har gjort men tror det är en nerv som har kommit ikläm.

Jag hoppas ni alla har en fin dag. St om er. Kram kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.