web analytics
Gå till innehåll

Ice Age 4

Igår blev det stranden  men idag blev det trädgården och en runda i stan. Det har verkligen varit varmt idag. Jag vet att man inte ska klaga men idag gick det knappt att vara inomhus och knappt utomhus. Däremot så var det en fröjd att gå ner till tvättstugan i källaren och fixa med tvätten. Den enda gången det är en fröjd kan jag säga. Det är när det är varmt!

Vi gick till min fars grav idag och satte tre röda rosor. Jag rensade bort lite av gräset som började växa i rabatten och sedan vattnade jag med. Det blev så fint så. Sedan tog vi en tur i stan och fyndade lite bland sommarstånden på torget. Sedan blev det en glass med barnen med.

Det är så roligt att gå i stan med alla barnen faktiskt. Det är roligt o se människornas miner för en del ser sig verkligen om när man kommer själv med 6 barn. Jag kommer ihåg när jag precis hade flyttat hit och hade då alla 7 barnen med. Folk trodde det var ett dagis som kom. André är ju vuxen idag så det är sällan han är med, men jag har 6 under 18 så det händer att jag får med alla.

Jag tog de 6 barnen samt sambon med på bio idag. Vi såg Ice Age 4. Den var faktiskt bra. Jag älskar den lille sengångaren Sid. Jag tror att det är Robert Gustavsson som gör den svenska rösten och han passar perfekt in på den lille krabaten.

Pontus var eld och lågor och det kan man säga att det var Hampus med. Till och med de större barnen såg fram emot filmen och de var riktigt nöjda efteråt.

Nu blir det sängen. Det kommer en dag med i morgon. Önskar er alla en god natt.

Intressant?

1 reaktion på ”Ice Age 4

 1. Anna

  Värmen kom igår men nu gömmer sig solen igen 🙁
  Man får njuta den lilla tiden den visar sig.
  Kul d måste vara och få hela familjen me på stan, njut så länge de varar.
  Kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: