web analytics
Gå till innehåll

Idag är det dags

Igår gick sista duellen mellan Reinfeldt och Löfven. Jag satt och tittade och tyckte att Stefan Löfven klarade sig mycket bra. Han har bra argument och han ser helheten. Idag är det sista dagen för att rösta och jag ska göra det lite senare. Jag har visst hela tiden vem jag ska rösta på men jag har alltid gått sista dagen. Det är valvaka i kväll och jag ska sitta uppe så länge jag orkar och skulle jag inte orka vara vaken tills det är slut så hoppas jag att jag vaknar upp i morgon och får se Stefan Löfven som statsminister.

Det enda Reinfeldt tjatar om är fler jobb. Han glömmer bort alla dom som förlorade sitt jobb under hans regering. Han värnar om de som redan har pengar och vi andra som verkligen försöker blir förnedrade av den extra "pengen" som han vill införa. Varför inte ta tag i kärnan av problemet i stället bara för att stötta problemet. Dn stöttningen kommer ju att rasa en dag och då har man fallit rätt så långt.

Har du röstat?

Idag är det söndag och jag vaknade till denna dag med ont mellan skulderbladen och det går upp i nacken. Det gör ont när jag vrider på huvudet. Bara det inte blir till nackspärr för det vill jag inte ha. Jag läste igenom lite symtom i går. Jag har ju både vita och röda blodkroppar i urinen och även blod. Jag kan inte se blodet men de har fått fram det på sina stickor på vårdcentralen.

De har kollat urinblåsan så det inte sitter något där som inte skulle vara där och det såg bra ut. Väntar nu in en röntgentid på njurarna. Jag har inga problem annars tycker jag. Det blir skum när jag går på toaletten och när jag kollar alla dessa symtom så pekar allt till just njurarna. Det stod något om njursvikt. Jag vet inte vad det är och jag vet att man inte ska läsa så mycket om man inte har det svart på vit men man blir ju ändå nyfiken för det är ju min kropp det handlar om. Ska försöka att inte oroa mig i alla fall.

Pontus är hos en kompis och leker. Det är hans bästa vän och de har alltid så roligt tillsammans. Hampus var på disco igår och han hade haft så roligt. Han fick lite pengar med sig till att handla godis och jag tror ju att pengarna gick rätt så fort hahaha.

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Jag finns med på Bloggkartan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: