web analytics
Gå till innehåll

Idag är det din dag ❤

Att en saknad efter en person kunde vara så stor. Saknar dig massor älskade vän. Tänker på dig varje dag. Fast det är 2 år och 8 måsedan som du gick bort så kommer impulsen över mig ändå. Impulser där jag tar telefonen för att ringa dig och berätta något roligt som har hänt. De gånger då jag mår dåligt och där du var den enda som jag kände förstod hur jag kände då du har varit i samma situationer.

Jag saknar de gånger då du ringde för att berätta något som hänt i ditt liv. Roligt som sorgligt. Jag saknar de gånger då vi bara var, de gånger vi bara satt tysta men ändå fick sagt så mycket.

Idag skulle du fyllt år och jag skulle vilja ringa dig för att säga grattis. Det enda som glädjer mig idag är vetenskapen av att idag har du inte ont 🙏 Du har äntligen fått ro. Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskade Carina ❤ Ett stort GRATTIS på din födelsedag.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.