web analytics
Gå till innehåll

Idag är det din dag

Älskade Carina. Idag är det din dag. Jag hoppas du har det bra I din himmel. Tänker ofta på dig och saknaden är fortfarande stor. Har svårt att förstå att du inte längre finns med oss.

Har köpt blommor till dig som jag har satt i minneslunden. Hade jag kunnat hade jag åkt till din grav istället. Men oavsett vart jag är så är du ändå med mig på ett sätt. Du har en speciell plats i mitt hjärta.

Jag minns än när jag träffade dig för hörsta gången. Vi klickade med en enda gång. Vi bodde i samma by och vi träffades i stort sett varje dag. Vi hade barn i samma åldrar. Kämpade mot orättvisa bemötande från dom som skulle föreställa våra släktingar. Du var gift med min dåvarande sambos systerson så vi blev släkt i släkt kan man säga. Våra förhållanden tog till sist slut men vår vänskap stod kvar. Du blev som en syster för mig.

Jag saknar dig så otroligt mycket. Jag vet att det inte hjälper att säga att livet är orättvist men jag kan inte låta bli. Livet är förbannat orättvist! Jag visste väl hela tiden hur det skulle gå men jag trodde...Jag hoppades på att det skulle ske när du var gammal! Vad är 46 år? Inte mycket! Du hade så mycket mer att ge och framförallt få i livet.

Ett stort GRATTIS på din födelsedag. Mina tankar har varit hos dig och det kommer dom fortsätta vara. Älskar och saknar dig! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: