web analytics
Gå till innehåll

Idag är det en speciell dag

Då går snart en händelserik dag till ända. Nu låter det som att det snart är natt men det ska det snart bli för mig. är helt slut, men dagen idag har varit skön, underhållande och mysig.

Dagen började att vi smet upp till vardagsrummet och sjöng för André. Blev något förvånad när jag såg att det inte fanns någon André där utan enbart Angelica. Fick höra att han var på toaletten. Han fick vackert gå in när han var klar så vi kunde börja vår skönsjungande sång hahahaha.

Vi sjöng och sedan åt vi en gemensam frukost och hade det mysigt. Sedan började vi med att ändra om lite i vardagsummet för julgranen skulle in. Det blir nog som så att vi fortsätter att ha det som vi har det nu efter omändringen för det blev mysigare så.

Sedan var det dags för en fika och då blev det kaffe, saft, chokladbollar och daimtårtor. Så gott och så mysigt. André hade valt tacos till middag så efter vi fikat så gick vi till affären och handlade. Det blev storhandling så Fredrik fick hämta upp sakerna med bil. Kan ju upplysa om att under fikat så utbrister André att det snöar. Jag trodde han lurades men tyvärr inte. Det var inte så mycket som kommit när vi gick till affären men när vi kom ut igen så var marken helt vit och mer var på gång ner från himlen.

När vi kom hem så förberedde vi middagen och blev klar för en timme sedan ungefär. Det tar tid att fixa  mat när man är så här många. Tacos är en lätt mat men allt måste ju skäras och så med. Maten var god och nu sitter jag här helt slut. Matkoma kan man säga.

Ja min äldsta son blir 24 år idag. Jag kommer ihåg än idag hur stolt jag gick där med min fina lilla mage. Den var inte stor och det var inte många som såg att jag ens var gravid men jag visste att jag var det i alla fall och jag var så lycklig.

Jag bodde tillsammans med hans pappa och trodde då att vi skulle bli en fin liten familj. Ja fin liten familj blev vi ju men vi var inte tre utan enbart två. En vecka innan min son föddes så la mannen benen på ryggen och stack. Ensam stod jag, förtvivlad, ensam, rädd och samtidigt förväntansfull inför  det kommande barnet. André var utrknad att komma den 5 januari 1994 men kom i stället den 10 dec året innan.

Vattnet gick men inga egna värkar hade jag. De fick sätta igång mig och från det jag fick droppet inkopplad så tog det 4 timmar. Jag var överlycklig och så stolt över detta vackra gossebarn. Han fick namnen André Lenne Christopher. Från det jag var yngre så sa jag alltid att mitt första barn om det blev en pojke skulle få namnet André. Lenne har han efter sin morfar och Christopher tyckte jag bara var fint.

Ett stort GRATTIS till dig André. Jag hoppas du fick en fin födelsedag fast du fick jobba lite här hemma hahahaha. Älskar dig!

Födelsedag

2 reaktioner på ”Idag är det en speciell dag

 1. Ing-Britt

  låter som en underbar dag. Grattis till andre. Snön lät ju inte så skoj o den har vi fått lite av här med idag. Hoppas den försvinner fort. Kram

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja det var en fin dag.
   Snön kunde vänta med att komma till jul för jag tror inte denna ligger kvar fram till dess.
   Ha en fin dag. Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: