web analytics
Gå till innehåll

Idag är det min dag

God morgon. Idag blir det en lat dag. Tycker jag är värd det denna dagen faktiskt. Jag fyller år och jag blev tagen på sängen med kaffe och smörgås samt en klingande Jag må hon leva sång från sambon och barnen. Något yrvaken så satte jag mig upp. Håret stod åt alla håll och jag ser ut som ett troll. Jag försökte dock rätta till lite innan dottern tog några foton men jag lyckades nog inte så bra 😉

Jag fick en kortläsare till mina minneskort. Nu kan jag få in mina foton som jag har i min systemkamera. Jag fick en inspelnings DVD med hårddisk. Av Stéphanie fick jag en skål formad som ett hjärta och en häftig osthyvel som ser ut som att ha ögon och mun. Foto kommer senare. När jag hade öppnat allt det så säger Fredrik att det kommer mer. Snacka om bortskämd. Jag sa att det behövdes inte mer. Det var redan för mycket. Men han lyssnade inte på det örat 😉

Tack mina älsklingar för starten på denna dag. Återkommer senare i kväll. Ha en fin dag!

Intressant?

5 reaktioner på ”Idag är det min dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: